Hintavakoillaan!

Hintavakoillaan!

May 12, 2018 Palvelut 0

Me kaikki haluamme ( ja tarvitsemme!) tietää, mitä muutoksia tapahtuu markkinaraossamme, jotta voimme reagoida nopeasti ja pysyä pelissä mukana. Yksinkertainen tapa vakoilla kilpailijoiden hintamuutoksia, saatavuusilmoituksia ja tarjouksia on käyttää KEEPA -palvelua (se on ilmainen!) – Amazon Price Tracker -palvelua, jotta olet tietoinen, mitä kilpailijan hinnoissa tapahtuu. Voit ladata tämän seurantatyökalun Chromen laajennuksena ja ladata tiedot, mitä tarvitset, tuotelistauksen alta Amazonista.

Niinkuin näet, se on yksinkertainen, mutta myös hyödyllinen. Punaiset ovat Lighting Deals -tarjouksia, joita asiakkaalla oli eri päivämäärinä. Tässä on yksi kuvakaappaus Keepa -laajennuksesta – se antaa kuvauksen myyjän BSR -historiasta 180 päivän ajalta, otsikot, kategoriat, arvostelut, hänen ASIN -variaatiot, jne.

Voit ladata Keepa Chrome -laajennuksen painamalla tätä linkkiä KEEPA. Jos olet jo käyttänyt työkalua, kertoisitko, pidätkö siitä vai etkö pidä?

Leave a Reply

Your email address will not be published.